A hajrában lőtt góllal nyert a Diósgyőr, kikapott a Kazincbarcika

Megosztás

Az utolsó percekben döntötte el a Békéscsaba elleni mérkőzést a DVTK, amely így biztosan az élen zárja ezt a fordulót is.

A Békéscsabát fogadta a Merkantil Bank Liga 30. fordulójának húsvétvasárnapi találkozóján a Diósgyőri VTK.

Az első félidőben a DVTK türelmesen járatta a labdát a betömörülő védelem előtt, és próbálták a réseket kihasználni, amihez megvoltak a helyzetek is – olvasható a dvtk.eu tudósításában. Eközben a vendégek pedig gyors kontrákkal kísérleteztek, de gól nem született egyik oldalon sem.

A szünet után hasonló forgatókönyv szerint folytatódott a mérkőzés, de kevesebb helyzetet látott a szépszámú közönség. A piros-fehérek ismét nagyot küzdöttek, és újra a hajrában szerzett góllal gyűjtötték be a három pontot. Lőrinczy Attila ezúttal gólpasszt adott, méghozzá szögletből, Lukács Dániel pedig győztes gólt fejelt.

A DVTK ezzel az 1-0-s győzelemmel biztosította, hogy ezt a fordulót is az élen zárja. Fő üldőzöje, az MTK jelenleg négypontos hátrányból követi a borsodi egyesületet, de a budapesti csapat csak hétfőn játszik a Győr otthonában.

Megszakadt a Kazincbarcika veretlenségi sorozata

Mindeközben a Kazincbarcika Siófokra látogatott. Sokáig 0-0 volt a találkozó állása, ám a 80. percben betalált a Balaton-parti csapat, amire már nem tudott válaszolni a Kazincbarcika, így egygólos vereséget szenvedett a borsodi csapat idegenben.

Ezzel véget ért a Kolorcity Kazincbarcika SC hat mérkőzés óta tartó veretlenségi szériája. A csapat jelenleg a 11. helyet foglalja el az NB2 tabelláján.

Kapcsolódó cikkek